Quotier Power Solutions

Energieopslag. Veilig. Slim. Duurzaam.

Ontworpen om mee te groeien met uw wensen

From 100kw to 20mw

Welkom bij de toekomst van energieopslag! Onze cutting-edge oplossingen voor energieopslag zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen.

Quotier industriële grootschalige opslag

Veilig

We stellen veiligheid in industriële omgevingen voorop, om 24/7 productie te waarborgen.

Duurzaam

We leveren emissievrije stroom op iedere locatie.

Slim

Beheer uw energiereserves efficiënt met behulp van onze geavanceerde monitoring- en controlesystemen en verbeter de productiviteit en kosteneffectiviteit.

Schaalbaar

Onze industriële units zijn ontworpen om naadloos mee te groeien met uw activiteiten. Bereik de vermogenscapaciteit die u nodig heeft en wanneer u die nodig heeft.

Outdoor oplossingen

Verhoog uw productie met energieopslag met een hoge capaciteit. In de industriële sector is betrouwbare stroomopslag van cruciaal belang. Ontdek de voordelen van onze oplossingen voor grootschalige opslag:

shutterstock_145222306-2500px
Shore power

Shore power oplossingen bieden schepen de mogelijkheid om tijdens het aanmeren op schonere energiebronnen aan te sluiten, waardoor de emissies en luchtvervuiling in havens worden verminderd.

shutterstock_746797630-2500px
Emissievrije bouwplaatsen
Energieopslag is van vitaal belang voor het ondersteunen van emissievrije bouwplaatsen door het leveren van betrouwbare stroom tijdens de bouwactiviteiten.
shutterstock_2266639215-2500px
Schone energie voor evenementen

Grootschalige evenementen kunnen vertrouwen op grootschalige energieopslag voor schone, betrouwbare stroom, waardoor generatorgeluid en emissies worden verminderd en een groenere evenementenervaring wordt gegarandeerd.

shutterstock_2218246419-2500px
Netverbindingen en versterkingen

Industriële energieopslag ondersteunt de stabiliteit van het net door noodstroom te leveren tijdens piekuren, het voorkomen van stroomuitval en het versterken van de netinfrastructuur.

shutterstock_2171607785-2500px
Mobiele oplaadstations voor elektrische voertuigen

Deze draagbare stations laden elektrische voertuigen snel op, zelfs op afgelegen locaties en ondersteunen elektrische mobiliteit en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Container-Quotier-v1-1920x1080
En meer

Industriële energieopslag wordt toegepast in verschillende sectoren, zoals ziekenhuizen, waar het zorgt voor een ononderbroken stroomvoorziening tijdens noodsituaties en kritieke gezondheidsdiensten beschermt.

Controle over uw energieverbruik met realtime gebruiksinformatie

Altijd controle over uw industriële energieverbruik met direct bruikbare inzichten. Onze geavanceerde monitoringtools helpen om energieverbruik te optimaliseren, verspilling te minimaliseren en productiviteit in realtime te maximaliseren.

Netversterking

Netversterking in de industriële sector betekent het versterken van het elektriciteitsnetwerk om hogere vermogensvraag aan te kunnen en naadloos hernieuwbare energiebronnen te integreren. Dit garandeert betrouwbaarheid en stabiliteit.

Energieopslag

Industriële energieopslag slaat overtollige elektriciteit efficiënt op, biedt een betrouwbare stroomvoorziening tijdens piekuren, ondersteunt de integratie van hernieuwbare energiebronnen en verbeteren de energiebeveiliging voor grootschalige operaties.

Snel opladen

In de industriële omgeving zorgt snel opladen voor snelle activatie van de batterijen van elektrische voertuigen, en optimaliseert daardoor het wagenpark en vermindert het de stilstand, waardoor het een gamechanger is voor bedrijven die elektrische mobiliteit adopteren.

Quotier Energy Storage. Veilig. Slim. Duurzaam.

Ontvang een offerte

Get a Quote

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.